Casino
Spela Nu
Bonus
Recension
100% Upp Till 20,000KR Recension
100% Bonus Upp Till 2500KR Recension
100% Bonus + 40 Gratis Spins Recension
10,000KR + 100 Gratis Spins Recension
100% Upp Till 1000SEK + 50 Gratis Spins Recension
8000KR + 500 Gratis Spins Recension
50% Upp Till 9980KR + 100 Gratis Spins Recension
12000KR + 50 Gratis Spins Recension
Bonus Upp Till €1000 + 200 Gratis Spins Recension
Upp Till 9000SEK + 10 Gratis Spinn Recension
100% Bonus + 200 Gratis Spins Recension
100% Upp Till 2000KR + 100 Gratis Spins Recension

Texas Hold'em Regler


Texas Hold'em är det mest populära spelet på alla de pokerwebbplatser som du hittar på internet. Texas Hold'em Poker är ett spel där spelarna vart och ett har två dolda kort och alla spelare delar fem vanliga kort, vilket gör deras bästa fem kortpokers hand från kombinationen av deras hålkort och gemenskapskort. Det finns två sätt att vinna, som i alla pokerspel. Du måste antingen ha den bästa kallade handen på sista satsningsrundan, eller du måste övertyga andra spelare för att erkänna din satsning och vikning.

Det kan se ut som en lång guide att läsa för att lära sig hur man spelar, men Texas Hold'ems regler är överraskande enkla. Faktum är att du kan vara upp och spela vid borden på bara några minuter. Emellertid tar behärskning av Texas Hold'em Poker mycket längre tid. Precis som varje bra spel är Hold'em enkelt att lära sig, men det har mycket djupa strategier som kommer att hålla dig tillbaka till borden under en lång tid framöver.

Varje spelare delas ut två kort, en i taget, framåt. Dessa är kända som "hålkort", "ner kort" eller "fickkort". Det finns en första satsningsrundan. Tre vanliga kort hanteras sedan mitt på bordet uppifrån. Dessa är kollektivt kända som "floppen". Detta följs av den andra satsningsrundan. Ett fjärde vanligt kort hanteras sedan uppåt. Detta är känt som "turnen". Detta följs av en tredje satsningsrundan. Ett femte och sista community-up-kort behandlas. Detta kallas "floden". En femte och sista satsningsrundan följer.

Mobila pokersajter tillåter kortspelare att satsa riktiga pengar på Texas Hold'em med hjälp av sin smartphone eller surfplatta. Mobila kortrum har pokerapps för Android och Apple IOS-enheter, så du kan spela med Android-smartphones och -tabeller, iPhones och iPads. Vissa mobila pokerrum har också riktiga pengar poker apps för Windows Phone, Blackberry och Symbian. Nästan 50% av alla Internetpokerspelare föredrar nu mobilpoker till online poker, så de flesta enheter är kompatibla med mobila Texas Hold'em-webbplatser nu.

Spel Svenska © 2018